Generating bridge is always loading

Generating bridge is always loading

Apr 08, 2017
Guttinur wrote
Hello,

Why when the bridge is generating data always loading?

After a long time theres nothing happen

can you help me with this issues?

Thanks
Reply
3 Answers
Avatar image
Apr 10, 2017
Yana Kostyk agent wrote
Thanks for your question, Guttinur.


In case you working with Bridge connection the Get data from Web process should be run each time you start working with your Store manager to avoid working with outdated database and getting duplicates.
Get data from Web takes all changes done at your store side ( both back end and front end )

In case this process does not work for you properly, please submit a ticket here with proving more details https://support.emagicone.com/submit_ticket so our tech team could check it.


Waiting to hear from you.
Have a good day!
Apr 10, 2017
Guttinur wrote
Hello Yana,

After loading for a longtime it gives some pop up
Check the attachment bellow

Thanks
Avatar image
Apr 11, 2017
Yana Kostyk agent wrote
Thanks for the screenshot.

To be able to give you possible solution we need to check and explore this error on our side firstly.



Please provide us with your Your Store Configuration file.

* can be saved in Preferences(F12) > Save current configuration http://www.screencast.com/t/pEC6mQesC



You are welcome to send this file to contact@mag-manager.com or submit a ticket here https://support.emagicone.com/submit_ticket

Important note: Please do not send this file here as it includes your personal database details!